رب گوجه فرنگی
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگي‌ها را مي‌شوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوري‌كه

پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم

تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوش‌هاي آخر به اندازه كافي به آن نمك مي‌زنيم . پس از آنكه رب

كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر مي‌داريم و مي‌گذاريم سرد شود. سپس رب را داخل

شيشه مي‌ريزيم و درب شيشه را مي‌بنديم و در جاي خنك قرار مي‌دهيم. بهترين طريق براي تهيه

رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه مي‌شوند مزه ترشيدگي پيدا مي‌كند و

در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده مي‌شوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم

بزنيم تا ته نگيرد.





:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: